Hautausmaalla valoprojekti valmistui

Nyt on valoprojekti valmis ja hautausmaan valaistusta on uusittu ja parannettu. Kiitos kärsivällisyydestä, vaikka välillä pimeällä hautausmaalla joku ehkä joutui käymäänkin. Nyt on valoisampaa, mutta silti tunnelma säilyy.

Seurakuntavaalit 2018 - minun kirkkoni

Seurakuntavaalit ovat nyt takanapäin ja Lumijoen uusi valtuusto valittu. Kiitokset kaikille! Äänestysprosenttimme oli 27,6 %.

Tuloksia löydät tämän linkin kautta: https://www.seurakuntavaalit.fi/tulokset/-/turnout/show/000233

Kirkon ovet avoinna sovitusti

Soittele virastoon tai Marjolle ja sovi milloin sinä ja vaikka vieraasi haluaisitte käydä tutustumassa kirkkoomme "Lakeuden katedraaliin".  Vierailut ovat tervetulleita!

Marjo p. 045 6381973 tai 044 7750 600.

Valokuvia Lumijoen seurakunta 100v

– seurakunnan juhlavuonna kerä´simme valokuvien kautta muistoja ajansaatosta Lumijoen seurakunnassa. Kuvia tuli oikein mukavasti kasaan ja kuvat ovatkin olleet nähtävillä seurakunnan 100v syntymäpäivillä ja ovat nyt vielä jonkin viikon ajan esillä Lumijoen kirkon seinällä. Eli kirkossa käyvät voivat kuvia käydä tutkimassa ja ihastelemassa.

Lue tästä KotimaaPro:n artikkeli - Itsenäisyys on tärkeää - pohtimassa Seppo Pietilä