Seurakunnan 100-vuotisjuhla lähestyy!

Juhla su 4.11. alkaen klo 10 juhlamessulla, jonka jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoille. Juhlaruokailu srk-talossa klo 11.15. 100v-juhla pidetään kirkossa klo 12.30. Lämpimästi tervetuloa ihan jokainen ja erityisesti myös seurakunnassa vuosien aikana työskennelleet ja eri tavoin toimineet ihmiset läheltä ja kaukaa!

Tervehdysten vastaanotto kirkossa klo 9.30. Mahdolliset muistamiset pyydämme osoittamaan kirkon kaunistamisrahastoon FI86 5741 1920 0074 33 viitteellä: Lumijoen seurakunta 100v.

Joulun lapsi – keräys

Joulun lapsi - keräys on nyt syksyn pimetessä ajankohtainen ja nyt on hyvä aika neuloa sukkia, lapasia, pipoja ja vaikka pehmoleluja. Ja kaupoista voi tehdä löytöjä koulutarvikkeista, värikynistä, penaleista, paidoista ym. Näistä sitten koostuu lapsille lahjoja Romanian ja Moldovan köyhimpiin kyliin!

Lahjoja voit toimittaa Marjolle lokakuun aikana.

Lumijoen seurakunta toimii keräyksen virallisena palautuspaikkana, joten meidän kautta voi toimittaa paketteja kuka tahansa ja vaikka miltä paikkakunnalta! Lisätietoa keräyksestä: www.joulunlapsi.fi  ja Marjolta p.045 6381 973.

Kirkon ovet avoinna sovitusti

Soittele virastoon tai Marjolle ja sovi milloin sinä ja vaikka vieraasi haluaisitte käydä tutustumassa kirkkoomme "Lakeuden katedraaliin".  Vierailut ovat tervetulleita!

Marjo p. 045 6381973 tai 044 7750 600.

Valokuvia Lumijoen seurakunta 100v

– seurakunnan juhlavuonna keräämme valokuvien kautta muistoja ajansaatosta Lumijoen seurakunnassa. Olisiko sinulla joitain vanhoja kuvia esim. seurakuntamme tapahtumista, ihmisistä, rakennuksista, arjesta ja juhlahetkistä? Voisimme ottaa kuvista kopion yhteiseen kuvamuisteloon seurakunnan 100-vuotisjuhlaan, joka pidetään marraskuussa. Toimita kuvat seurakunnalle mahdollisimman pian vaikka sähköpostilla lumijoen.seurakunta(at)evl.fi tai tuomalla tai lähettämällä virastoon, Ylipääntie 11. Lisätietoja Marjolta p. 045 6381 973.

Lue tästä KotimaaPro:n artikkeli - Itsenäisyys on tärkeää - pohtimassa Seppo Pietilä