virsinumeroita

Musiikki

Tule kuoroon laulamaan

Jumalanpalvelusten kirkkolaulua vahvistava ja kaunistava kuoro harjoittelee seurakuntatalolla kevät- ja syksykaudella keskiviikkoiltaisin.

Mukaan kuoroon pääsee tulemalla harjoituksiin milloin vain. Laulukokeita ei ole. Tervetuloa!

Lisätietoja kanttori Maililta, p. 044 775 0603.

Valtakunnallista kirkkomusiikinpäivää vietetään keskiviikkona 19.9.2018.

Tähän yhteyteen on tulossa musiikillista ohjelmaa kirkkomusiikinpäivän illalle. Ohjelma varmistuu lähiaikoina.

Lumijoen kirkko sisältä

Virsikirjan lisävihkot käytössä

Virsikirja on täydentynyt uusilla lisäsarjan virsillä ja siksi kirkossa näkyy käytettävän kahdenlaisia virsikirjoja. Nämä uudet virret löytyvät punaisesta lisävirsikirjasesta. Eli jos näet virsitaululla 900-sarjan virsiä niin ota molemmat virsikirjat mukaan penkkiisi.

Virsikirjan punaisia lisävihkoja on myynnissä myös virastolla, jos haluat sellaisen hankkia kotiin.