lapsia aasiassa

Sinäkin voit tehdä lähetystyötä

Tule mukaan lähetystuokioihin ja rukousmatkoille maailmalle.

Lähetys myös mukana kunnan eri tapahtumissa - vaikkapa Lumijoki-päivien markkinoilla arpajaisten ja moottoripyöräajelun merkeissä.

Ja muistathan, että auttavia käsiä tarvitaan - Lähetystyöhön voit tuoda mukaan oman osaamisesi, kaikkia tarvitaan. Tehdään yhdessä hyvää.

 

 

Lähetystyön ydin on välittää viestiä Jumalan rakkaudesta

- pohjautuu Matteuksen evankeliumin lähetyskäskyyn (Matt.28.19)

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa."

Nimikkotyötä Lumijoella

* Lumijoen seurakunnan nimikkolähettiperheenä on Aitan perhe Kaukasiassa.

* Lisäksi seurakuntamme kansainvälisenä ystävyyskohteena on Matongon orpokodin lapset Keniassa.

Heitä kaikkia muistamme seurakunnassamme ja heitä voimme muistaa myös kotona rukouksin!

Jos haluat tukea rahallisesti, niin se onnistuu maksamalla haluamasi summan tilille FI86 5741 1920 0074 33  ja kirjoittamalla viitteeksi joko nimikkolähetit / orpokoti

 

 

 

Matongon orpokoti

Ota yhteyttä

diakonissa-seurakuntasihteeri sekä lähetys
044 775 0600 virasto
Ylipääntie 11
91980 Lumijoki

Diakonissa Marjo on virkavapaalla 30.9.2020 asti. Kirkkoherra Erja Oikariseen voitte olla yhteydessä kaikessa diakoniaan liittyvässä p. 044 3161 434, erja.oikarinen@evl.fi.

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Matt. 28:18-20