Lumijoen seurakuntatalo

Ylipääntie 11 , 91980 Lumijoki

Lumijoen seurakuntatalo

Lumijoen seurakuntatalo on rakennettu vuonna 1967. Keittiö ja aulatilat korjattiin vuonna 2000. Salia ja ulkopuolta odottaa suuri peruskorjaus lähivuosina.

Varaukset tilaisuuksia varten kirkkoherranvirastosta p.044 775 0600.

Hinnat: seurakuntatalon käyttökorvaus 100e / 50e riippuen tilaisuuden koosta ja tarjoilusta sekä lisäksi liinahuoltomaksu.

Istumapaikkoja 80.

Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki

Sanajumalanpalvelus

Jeesus auttaa hädässä - Tämän sunnuntain sanoma kehottaa meitä jättäytymään kaikessa Jeesuksen varaan. Hän auttaa meitä sisäisessä ja ulkonaisessa hädässä. Luonnonvoimatkin ovat Jeesukselle alamaisia. Ihminen on kaikessa riippuvainen hänestä. Usko häneen, joka tyynnytti myrskyn ja pelasti Pietarin hukkumasta, voittaa toivottomuuden ja antaa uutta luottamusta.

Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki

Kynttilänpäivän messu

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily - Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.