Uutislistaukseen

Koronarajoitukset Lumijoen seurakunnassa, PÄIVITETTY 19.1.22

19.1.2022 15.22

Jumalanpalvelukset pidetään normaaliin tapaan ja kutsumme lämpimästi kaikkia osallistumaan paikan päälle. Turvavälit huomioidaan. Myös vahva maskisuositus ja käsihygieniasuositus on voimassa. 

Seurakuntatalolle saadaan rajoitusten mukaan ottaa 1/4 maksimiväkimäärästä, joten mukaan mahtuu noin 30 henkilöä.  

------

Kirkollisissa toimituksissa (hautaus, kaste, vihkiminen) on käytössä sama 1/4 maksimiväkimäärästä. Kirkkoon mahtuu siis 200hlö, ja seurakuntatalolle 30hlö. Kirkollisten toimituksien yksityistilaisuuksia (kuten muistojuhlaa tai kastekahveja) ei suositella tällä hetkellä pidettäväksi, mutta ne eivät ole kuitenkaan kiellettyjä, joten seurakunnan tilat ovat niihin vuokrattavissa. Samat 1/4 säädökset koskevat myös näitä tilaisuuksia. Seurakunnan henkilökunta ei voi tällä hetkellä osallistua yksityistilaisuuksiin. 

-----

Lasten kerhotoiminta jatkuu normaalisti. 

Muut kerhot, kuten kuorotoiminta, Friday Club, käsityökerho ja rukouspiiri ovat tällä hetkellä tauolla. Nämä kerhot jatkuvat heti kun säädökset sen sallivat. 

-----

Seurakuntatalon vuokraaminen ulkopuolisille käyttäjille on yhä mahdollista, mutta huomioithan, että niissä tilaisuuksissa on voimassa 5 henkilön kokoontumisrajoitukset. 

----

 

Seuraamme tarkasti AVIn, Oulun hiippakunnan ja kunnan koronatiedotuksia ja toimimme niiden mukaisesti. 

Muutoksista ilmoitetaan seurakunnan kotisivuilla ja Facebookissa.