SEURAKUNTAMESTARIN TYÖSUHDE HAETTAVANA LUMIJOEN SEURAKUNNASSA

4.11.2021 17.49

Lumijoen seurakunta julistaa haettavaksi seurakuntamestarin työsuhteen.

Lumijoen seurakunta on itsenäinen ja elinvoimainen n. 1800 jäsenen seurakunta Pohjois-Pohjanmaan rannikolla n. 40 km Oulusta etelään. Etsimme seurakuntaamme seurakuntamestaria, joka pystyy vastaamaan ja huolehtimaan pienen seurakunnan monipuolisesta ja itsenäisestä seurakuntamestarin tehtävästä.

Työsuhteen tehtäviin kuuluvat

• hautaustoimen tehtävät ja päävastuu
  • suntion kirkolliset tehtävät
  • kiinteistönhoitajan tehtävät

Tehtävään hakijalle luetaan eduksi suntion ammattitutkinto, kirkollisen toimintakentän tuntemus sekä kiinteistönhuollon kokemus. Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan tietotekniikan hallintaa. Tehtäviin kuuluu esimiehenä toimiminen nuorille kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhde täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteesta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 402 mukainen palkka. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa toimivilta vaadittava rikosrekisterinote.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Lumijoen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon 26.11.2021  klo 16.00  mennessä osoitteeseen Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki tai sähköisesti seurakunnan sähköpostiosoitteeseen lumijoen.seurakunta@evl.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Hakijan on varauduttava saapumaan haastatteluun 30.11.2021 klo 16 alkaen. Valintapäätös tehdään samana päivänä ja ilmoitetaan haastattelussa olleille heti, ja muille saman viikon aikana.

Tiedustelut: kirkkoherra Salla Autere, 044 3161 434, salla.autere@evl.fi