Uutislistaukseen

SEURAKUNTAMESTARIN TYÖSUHDE UUDELLEEN HAETTAVANA LUMIJOEN SEURAKUNNASSA

Seurakuntamestarin haku on päättynyt! 

Tiedotamme valinnasta mahdollisimman pian. 

Lumijoen seurakunta on itsenäinen ja elinvoimainen n. 1800 jäsenen seurakunta Pohjois-Pohjanmaan rannikolla n. 40 km Oulusta etelään. Etsimme seurakuntaamme seurakuntamestaria, joka pystyy vastaamaan ja huolehtimaan pienen seurakunnan monipuolisesta ja itsenäisestä seurakuntamestarin tehtävästä.

Työsuhteen tehtäviin kuuluvat

  • hautaustoimen tehtävät ja päävastuu
  • suntion kirkolliset tehtävät
  • kiinteistönhoitajan tehtävät

Tehtävään hakijalle luetaan eduksi suntion ammattitutkinto, kirkollisen toimintakentän tuntemus sekä kiinteistönhuollon kokemus. Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan tietotekniikan hallintaa. Tehtäviin kuuluu esimiehenä toimiminen nuorille kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Myös oppissopimuskoulutukseen sitoutuvat hakijat huomioidaan. 

Työsuhde täytetään sopimuksen mukaan.

 

Työsuhteesta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 402 mukainen palkka. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa toimivilta vaadittava rikosrekisterinote.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Lumijoen seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon perjantaina 14.1.2022  klo 16.00  mennessä osoitteeseen Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki tai sähköisesti sähköpostiosoitteeseen salla.autere@evl.fi Hakemuksia ei palauteta.

 

Tiedustelut: kirkkoherra Salla Autere, 044 3161 434, salla.autere@evl.fi

19.1.2022 15.24