Seurakuntamestarin työsuhde haettavana Lumijoen seurakunnassa

Katso haku-ilmoitus tästä.

Kesätöitä nuorille

Lumijoen seurakunta hakee 16 vuotta täyttäneitä nuoria kesätöihin. Kesätyö on nurmikonleikkuuta  (työntö- ja ajoleikkureilla sekä trimmereillä), hautausmaan ja piha-alueiden hoitoa (kukkien istutusta, kastelua, rikkaruohojen kitkemistä, haravointia, risusavottaa) ja siivoustöitä sisällä ja ulkona.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (75 h 36 min / 3 vk). Tyypillinen työpäivän kesto on n. 5 tuntia. Palkkaus Kirvestes/nuoret kausityöntekijät. Kesätyöpaikkoja on haettavana 14 kpl.

Hakemukset voi toimittaa Lumijoen kirkkoherranvirastoon, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki tai sähköpostilla lumijoen.seurakunta@evl.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019.

Lisätietoja kesätöistä kirkkoherranvirastosta p. 044 7750 600.

 

PIISPANMESSU JA KIRKKOHERRA ERJA OIKARISEN VIRKAAN ASETTAMINEN

Loppiaisena su 6.1. vietettiin Lumijoen kirkossa piispanmessua, jossa piispa Jukka Keskitalo toimitti kirkkoherra Erja Oikarisen virkaanasettamisen. Virkaanasettamisessa avustivat Ilkka Tornberg, Jouni Kurkela, Aira Aspegren ja Seppo Pietilä. 

Onnea ja siunausta kirkkoherran tehtävään  Lumijoen seurakunnassa!

 

Kirkon ovet avoinna sovitusti

Soittele virastoon tai Marjolle ja sovi milloin sinä ja vaikka vieraasi haluaisitte käydä tutustumassa kirkkoomme "Lakeuden katedraaliin".  Vierailut ovat tervetulleita!

Marjo p. 045 6381973 tai 044 7750 600.

Lue tästä KotimaaPro:n artikkeli - Itsenäisyys on tärkeää - pohtimassa Seppo Pietilä