Syksy kutsuu mukaan seurakunnan toimintaan!

Katso kalenterista ja Rauhan Tervehdys - lehdestä mitä tilaisuuksia milloinkin on tarjolla! Tule mukaan!

Perhekerho - syksy alkaa

Aloitamme pikkukirkolla to 21.9. klo kirkossa. Sen jälkeen mehu ja leikkimahdollisuus srk-talossa. Seuraavalla viikolla normaali kerhokerta srk-talossa klo 10.

Joulun lapsi - keräys

Syksy on keräyksen parasta aikaa. Marjolta p. 045 638 1973 saat lisätietoa keräyksestä ja pakettiaihioita omia paketteja varten.

Virallinen palautusviikko on 13.11 alkava viikko. Mutta aikaisemminkin voi paketteja ja tavaraa palautella virastolle.

Paketit menevät Romanian ja Moldovan köyhimmille lapsille ja paketti sisältää mm. paidan, lapaset, villasukat, pipon, kivan lelun tai pari, hiusharjan/kamman, hammasharjan, palasaippuan, vihkon, puu- tai vahavärit, lyijykynäsetin, penalin.  (tavarat on oltava uusia)

Hammastahnaa ja karkkia ei enää saa pakettiin laittaa!

Lumijoen seurakunnan virasto toimii virallisena pakettien palautuspaikkana 13.11 alkavalla viikolla. Keräyksen toimeenpanija on Patmoksen lähetyssäätiö ja netistä löydät lisätietoa mm. tästä keräyksestä http://www.joulunlapsi.fi/