Sanajumalanpalvelus seurakuntatalolla klo 10

su 10.3. klo 10.00 – 12.15

Seurakuntasali

Tervetuloa jumalanpalvelukseen seurakuntatalolle!

Toimittaa Leila Ikonen, kanttorina Johanna Simonen.

Elämän leipä
Tämä sunnuntai on eräänlainen levähdyspaikka, virvoittava keidas paastonajan erämaavaelluksella.

Tätä pyhää on sanottu puolipaastosunnuntaiksi, sillä se sijaitsee keskellä paastonaikaa. Toinen nimitys on leipäsunnuntai, koska päivän tekstit puhuvat viidentuhannen ruokkimisesta ja ihmisten tarvitsemasta hengellisestä ravinnosta. Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville. Sisällöltään tämä sunnuntai sivuaa kiirastorstain aihepiiriä.

Kolehti: Kolehti kohdennetaan vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille Oulun Hiippakunnan alueella. Köyhyys koskettaa joka yhdeksättä lasta Suomessa. Yli 120 000 lasta elää pienituloisessa perheessä. Huoli perheen toimeentulosta on kasvanut merkittävästi elinkustannusten nousun myötä eikä pienituloisilla perheillä ole käytettävissä säästöjä yllättävien menojen maksamiseen. Lapsiperheköyhyys vaikuttaa lasten välittömään hyvinvointiin sekä pitkälle elämänkulkuun. Oulun hiippakunnan alueella diakoniatyössä kohdataan vuosittain paljon tuentarpeessa olevia lapsiperheitä.

Vt. kirkkoherra
044 7750 600 (virasto)