Puistojumalanpalvelus klo 18

su 17.12. klo 18.00 – 20.00
mainos ulkojumalanpalveluksesta kirkkopuistossa

Kirkko

Vietämme sanajumalanpalvelusta kirkkopuistossa ulkotulilla! Tervetuloa - pukeudu lämpimästi.

Toimittaa Olli Lohi, kanttorina Johanna Simonen.

Sunnuntain aiheena: Tehkää tie Kuninkaalle
Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.
Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan.

Kolehti: Kristillisen kasvatuksen vahvistamiseksi kodeissa ja seurakunnissa kartoittamalla ja kehittämällä uudenlaisten messuyhteisöjen piirissä löydettyjä toimintamalleja laajempaan käyttöön. Hengen uudistus kirkossamme ry.

Jumalanpalveluksen jälkeen tarjolla glögiä ja makkaraa.
Vietämme jumalanpalveluksen ulkona kirkkopuistossa ulkotulilla ja puistoalttarin äärellä, joten pukeudu lämpimästi.