Suvi Teräsniska - Joulun henki 2023

Joulukonsertin mainos Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniskan joulukonserttikiertue 2023 "Joulun henki" nyt Lumijoella!

Suvi Teräsniska konsertoi Lumijoen kirkossa.

Pääsyliput: www.lippu.fi, 39,50 e.

Konsertin järjestää: Warner Music Live

Taitavana laulajana ja koskettavana tulkitsijana tutuksi tullut Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle ja toivotulle joulukonserttikiertueelle.

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Hänen tuorein levynsä, joulutrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun, ilmestyi marraskuussa 2021. Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu muun muassa Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013. Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Lisätiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi/suviterasniska
  • Musiikki Musiikki