su 21.8. klo 13.00 – 15.00
kuva Varjakan satamasta, taustalla merta, veneitä ja tuulimylly.

Lumijoen Varjakassa

Etsikkoaikoja - Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi. Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3:15).

Vietämme jumalanpalvelusta Lumijoen Varjakassa Kahvila Hailuoto-laivan edustalla.

Toimittaa Salla Autere, kanttorina Emilia Soranta.

Kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen Hailuoto-laivalla.

Vietämme Lumijoki-päiviä.

Kolehti: Toivon sanoman välittämiseen internetissä erityisesti Bible Toolbox - sivuston kautta. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Sley.

Jos olet vailla kyytiä Varjakkaan, niin ota yhteyttä virastoon ma tai ke klo 9-14 p.044 7750 600.

Tervetuloa!

Vs. kirkkoherra