Juhannuksen iltakirkko

la 25.6. klo 18.00 – 19.00
Koivun runko ja oksia taivasta vasten

Lumijoen kirkko

Juhannusillan lämminhenkinen kirkkohetki koivujen tuoksussa, Lumijoen kirkon korkean katon suojissa. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Salla Autere, kanttorina Emilia Soranta.

Huom! Juhannusviikonlopun jumalanpalveluksia ei lähetetä netissä. Tervetuloa paikan päälle kirkkoon!

Kolehti:  Kansan Raamattuseuran Pietarin katulapsityölle katupartioiden tekemän sosiaalityön ja päiväkeskuksessa ja perhekeskuksessa tehtävän työn tukemiseen. Kansan Raamattuseuran Säätiö.

Tervetuloa!

Tien raivaaja - Johannes Kastajalle omistetuista juhlista säilyi meillä uskonpuhdistuksen jälkeen erillisenä pyhäpäivänä vain hänen syntymäpäivänsä eli juhannus 24. kesäkuuta. Juhlaa on vietetty 400-luvun alkupuolelta lähtien. Sen ajankohta perustuu käsitykseen, että Johannes syntyi kuusi kuukautta ennen Jeesusta. Juhlan raamatullinen lähtökohta on Luuk. 1:26, 36. Pelastushistoriallisesti juhannus viittaa seuraavaan jouluun. Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.

Vs. kirkkoherra
044 7750 600 (virasto)