Helatorstain messu

to 26.5. klo 10.00 – 11.00

Lumijoen kirkko

Korotettu Herra - Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1:6–14). Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Toimittaa Salla Autere, kanttorina Emilia Soranta. Musiikissa avustaa Kirkkokuoro.

Kolehti: Seurakunnan nimikkokohteelle Kenian orpolapsityön hyväksi Sleyn kautta.

Jumalanpalvelus striimataan seurakunnan Youtube-kanavalla.

Tervetuloa!

• Musiikki Musiikki