Kauneimmat Joululaulut

la 18.12. kello 19.00 - 20.00
Kuvituskuva. Luminen metsä.
Lumijoen kirkko

Liity joukkoon laulamaan sydämesi kyllyydestä rakkaimpia joululauluja ja uudempia suosikkeja. Samalla voit tehdä hyvää antamalla joululahjan kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Tilaisuuden musiikissa avustaa Mieskuoro Weljet.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden juontaa seurakunnan diakonissa ja lähetystyöstä vastaava Marjo Koski-Vähälä. Kanttorina Emilia Soranta, musiikissa avustaa Mieskuoro Weljet Jere Tahkolan johdolla.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Tilaisuudessa käytössä koronapassi.

Seurakunta tarkastaa passit ja henkilöllisyystodistuksen ulko-ovilla. Voit käyttää joko sähköistä todistusta tai printattua versiota, jotka saat Omakanta.fi palvelusta.

Koronapassin myötä voimme turvallisemmin kokoontua nauttimaan jouluajan tapahtumista!

Ennen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuutta Lumijoen kirkossa kuullaan ”Nukkuu hanki, tanteret” -joulukonsertti klo 18, jossa Mieskuoro Weljet ja kanttori Emilia Soranta esittävät toivottuja joululauluja - kaunista ja rauhallista joulumusiikkia. Konsertin jälkeen n. 15min väliaika, jolloin saatavilla pientä jouluista tarjoilua.

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan. Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi muun muassa kuppiloissa, kauppakeskuksissa ja kouluissa. Tämän lisäksi Kauneimpia Joululauluja kokoontuvat laulamaan myös ulkosuomalaiset eri puolilla maailmaa.

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Teemme työtä uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen. Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla teemme työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Voit tutustua tarkemmin Kauneimpien Joululaulujen taustaan sekä ajankohtaisiin teemoihin osoitteessa www.kauneimmatjoululaulut.fi.

La 18.12. klo 18