”NUKKUU HANKI, TANTERET” JOULUKONSERTTI

Konsertin kuvituskuva. Luminen metsämaisema.
Lumijoen kirkko

Tule kuuntelemaan toivottuja joululauluja Mieskuoro Weljien tulkitsemana. Luvassa kaunista ja rauhallista joulumusiikkia. Kuoron komea sointi ja herkän eloisa laulanta tempaavat kuulijan mukaansa joulun tunnelmaan.

Mieskuoro Weljet Jere Tahkolan johdolla esittää konsertissa toivotuimpia joululauluja. Lumijoen kirkossa – Lakeuden katedraalissa – kaikuvat muun muassa ikisuosikit ”Koristeissaan kiiltää kuusi”, ”En etsi valtaa, loistoa”, ”Sytytän punaisen kynttilän” sekä Toivo Kuulan säveltämä ”Joululaulu” (Chanson sans paroles). Konsertin urkurina ja pianistina kanttori Emilia Soranta.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 5e.
Järjestää Lumijoen seurakunta.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Mieskuoro Weljien äänitteitä.

Konsertin jälkeen n. 15min väliaika, jolloin kirkossa saatavilla pientä jouluista tarjoilua. Klo 19 alkaa Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus, mukana Mieskuoro Weljet.

Tilaisuudessa käytössä koronapassi.

Seurakunta tarkastaa passit ja henkilöllisyystodistuksen ulko-ovilla. Voit käyttää joko sähköistä todistusta tai printattua versiota, jotka saat Omakanta.fi palvelusta.

Koronapassin myötä voimme turvallisemmin kokoontua nauttimaan jouluajan tapahtumista!

Mieskuoro Weljet on oululainen nuorten miesten kuoro, joka on toiminut syksystä 1998 lähtien. Kuoron toiminnan tarkoituksena on nuorten miesten kannustaminen musiikkiharrastuksen pariin; laulamisen ja yhteismusisoinnin riemu on kuorolle luovuttamaton periaate. Mieskuoro Weljet pyrkii tutustuttamaan niin laulajansa kuin kuulijansakin mahdollisimman monipuoliseen klassiseen kuoromusiikkiin. Ohjelmistoon kuuluu paljon hengellistä musiikkia, jonka lisäksi kuoron repertuaariin kuuluu myös perinteistä mieskuoro-ohjelmistoa sekä kansanlauluja. Kuoro tekee runsaasti yhteistyötä solistien ja erilaisten soitinyhtyeiden kanssa. Mieskuoro Weljet on tavoitteellisesti rikastuttanut kotimaista mieskuoromusiikkiohjelmistoa tilaamalla runsaasti sovituksia ja sävellyksiä. Merkittävin tilausteos on jouluksi 2004 valmistunut jouluoratorio mieskuorolle, solisteille ja kamariorkesterille.

Jere Tahkola on johtanut Mieskuoro Weljiä syksystä 2017. Jere on kuoron kasvatteja ja opiskelee kauppatieteitä Oulun yliopistossa. Weljet on kolmas kuoro, jota hän on johtanut uransa aikana.

Emilia Soranta on Lumijoen seurakunnan vs. kanttori. Hän on valmistunut Kuopion Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja A-kanttoriksi vuonna 2014. Emiliaa inspiroi kaikenlainen luova musiikin tekeminen ja yhteismusisointi.

La 18.12. klo 19 Kauneimmat joululaulut