RIEMULAULU KAJAHTAA! JOULUKONSERTTI LUMIJOEN KIRKOSSA

Konsertin kuvituskuva. Enkeli soittaa torvea.
Lumijoen kirkko

Kirkkaasti helkkyvät laulut sekä juhlavat vaskien ja urkujen sävelet kuljettavat joulun riemusanoman äärelle kauniissa Lumijoen kirkossa.

Konsertissa kuullaan raikkaita sovituksia tutuista ja uudemmista joululauluista. Mukana Naiskuoro Aava, Vaskikvartetti Lumme Brass, Nuorisokuoro Suvilinnut ja Lumijoen Kirkkokuoro. Kuoroja johtavat Sonja Turtinen ja Kirsi Klaavo. Urkurina ja pianistina kanttori Emilia Soranta. Huilua soittaa Sonja Turtinen, selloa Elena-Amalia Jokitalo.

Konsertin kesto noin tunti.
Vapaa pääsy, käsiohjelma 5e.

Järjestää Lumijoen seurakunta.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tilaisuudessa käytössä koronapassi.

Seurakunta tarkastaa passit ja henkilöllisyystodistuksen ulko-ovilla. Voit käyttää joko sähköistä todistusta tai printattua versiota, jotka saat Omakanta.fi palvelusta.

Koronapassin myötä voimme turvallisemmin kokoontua nauttimaan jouluajan tapahtumista!

Aava on Oulunsalossa harjoitteleva tavoitteellinen ja nuorekas naiskuoro, joka toimii Oulu-opiston puitteissa.

Aava konsertoi Pohjois-Pohjanmaalla useamman kerran vuodessa ja tekee yhteistyötä muun muassa seurakuntien kanssa. Kuoron ohjelmisto koostuu moniäänisestä klassisesta musiikista, kansanlauluista ja hengellisestä musiikista sisältäen barokin kantaatteja ja uudempaa musiikkia.

Kuorossa laulaa tällä hetkellä nelisenkymmentä naista. Joukossa on eri ikäisiä opiskelijoita, työläisiä ja kotiäitejä, joita yhdistää rakkaus laulamiseen. Äänenmuodostuksen tärkeä osuus harjoittelussa ja yksityiset laulutunnit takaavat sen, että musiikin sointi on puhdas – samalla kirkas ja nuorekas.

Kuoroa johtaa lukuvuonna 2021–2022 Sonja Turtinen. Sonja on Etelä-Suomesta kotoisin oleva, Lumijoella asusteleva musiikkipedagogi ja musiikin ohjaaja. Hän opettaa huilun soittoa ja opiskelee parhaillaan klassista laulua Oulun ammattikorkeakoulussa. Sonja nauttii rikkaista soinneista ja yhteismusisoinnista.

FB: Aava; Instagram: @naiskuoroaava

Lumme Brass on neljän veljeksen muodostama vaskikvartetti, joka haluaa tuoda ihmisille iloa ja onnea vaskimusiikin kautta. Veljekset huomasivat ensimmäisen kerran yhdessä soitettuaan, miten hienoa musisointi tutulla porukalla on. Kvartettisoitto onkin jatkunut jo useamman vuoden ajan.

Lumme Brassin ohjelmisto on laaja: juhlavaa ja tunnelman luonteeseen sopivaa musiikkia löytyy juhlaan kuin juhlaan. Yhteissoiton lisäksi veljekset esiintyvät myös solisteina.

Vaskiyhtyeessä soittavat Arvi Lumme (1. trumpetti), Elmeri Lumme (2. trumpetti), Juho Lumme (käyrätorvi) ja Amos Lumme (baritonitorvi).

https://www.lummebrass.fi/ ; FB: Lumme Brass; Instagram: @lummebrass

Suvilinnut on Lumijoella toimiva raikasääninen lasten ja nuorten kuoro. Kuoro tekee alueellista yhteistyötä erityisesti muiden lapsi- ja nuorisokuorojen sekä seurakuntien kanssa. Kuoroa johtaa Kirsi Klaavo. Kuoron varajohtajana, nuotiston hoitajana ja säestäjänä toimii Ilpo Kämäräinen.

Lumijoen Kirkkokuoro rikastuttaa laulullaan seurakuntansa musiikkielämää, päätehtävänä ovat musiikkiavustukset jumalanpalveluksissa. Ohjelmistossaan kirkkokuorolla on monipuolisesti hengellistä kuoromusiikkia. Kuoroa johtaa Lumijoen seurakunnan vs. kanttori Emilia Soranta. Hän on valmistunut Kuopion Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja A-kanttoriksi vuonna 2014. Emiliaa inspiroi kaikenlainen luova musiikin tekeminen ja yhteismusisointi.