1. adventtisunnuntain messu

su 28.11. kello 10.00 - 11.30
Jeesus ratsastaa aasilla, ihmiset heiluttavat palmun oksia.
Lumijoen kirkko

”Hoosianna, Daavidin Poika, kiitetty olkoon hän! Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen.” Adventtiajan aloittava juhlamessu. Musiikissa avustavat Kirkkokuoro ja Senioriopettajien kuoro.

Messun toimittaa Salla Autere, kanttorina Emilia Soranta. Musiikissa avustavat Kirkkokuoro ja Senioriopettajien kuoro Suvi Partasen johdolla.

Kolehti:
Pakolaisten auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messu myös striimataan seurakunnan Youtube-kanavalle.

Messun jälkeen tarjolla
riisipuuro ja torttukahvit seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen puuromaksu oman seurakuntamme diakonian jouluavustamisiin.

Ruokailussa käytössä koronapassi.

Seurakunta tarkastaa passit ja henkilöllisyystodistuksen ulko-ovilla. Voit käyttää joko sähköistä todistusta tai printattua versiota, jotka saat Omakanta.fi palvelusta.

Koronapassin myötä voimme turvallisemmin kokoontua nauttimaan jouluajan tapahtumista!

Tervetuloa!

Vs. kirkkoherra